Niin. Pitkästä aikaa pesin soodalla ja etikalla. Hiukset kiiltää ja ovat sileät ja pehmeät, mutta senhän te tiesittekin jo. Paitsi tällä kertaa laitoin puolet ruokasoodaa ja puolet merisuolaa. Lisään tässä samalla uuden linkin tuonne listaan, kyseessä on uusi suomalainen no poo -blogaaja.

Tällä hetkellä päänvaivaa aiheuttaa hiustenlähtö. En muista mainitsinko asiasta edellisessä viestissäni, mutta juu. Tukkaa tippuu päästä tukoittain, ja se on alkanut joskus tammikuussa. Pari viikkoa sitten ehkä. Hiukset on mun kruunu, eikä sitä saa viedä. Poninhäntä on ohentunut parissa viikossa selvästi. Aiheuttajaksi veikkaan stressiä ja liian suuria elämänmuutoksia. Jospa tämä tästä vielä iloksi muuttuisi.

Kiitos taas ystävällisistä kommenteista. Joku siellä ihan suoraan fanittikin, heh. Eipä siinä mitään, mutta jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin ei tämä pelkkää ruusuillatanssimista ole. Mietin juurikin tuossa pari päivää sitten, että onkohan tervettä miettiä näitä tukkajuttuja näin paljon. Välillä kaipaan shampoon vaivattomuutta, mutta sitten taas muistan kuivan päänahan, kuivat jalat, kuivat kädet, ja sen kamalan eltaantuneen rasvan hajun, joka valtasi päänahkani parin päivän välein. Parempi siis näin, luulisin.

Mua kismittää se, etten ole vieläkään löytänyt ratkaisua siihen harjaan kertyvään talimöhnään. Joillakin no poo -ihmisillä sitä ei ole ollenkaan. Miten niin ei ole?! En hyväksy. Ostin Kiinasta ihania puukampoja ja ihanan luukamman, enkä kestä kun en voi käyttää niitä tuon möhnän takia. Itse asiassa sen möhnän takia jätän useimmiten hiukset harjaamatta. Se ei lähde soodapesulla pois, vaan sitä tarttui kampaan sen jälkeenkin. Suomeksi sanottuna raivostuttaa. Toinen syy, miksi harjaa jää pöydälle useammin kuin ennen, on tuo kirottu sähköisyys! Kolmas syy on yllämainittu hiustenlähtö. Ei huvita. Onneksi piikkisuora tukkani ei takkuunnu kovin helposti..

On mullaki taas ongelmat heh..