Joo. Nyt mennään sietokyvyn rajoilla. Ehkä. Tosi rasvainen ja iljettävä tukka. Tänään pitää pestä se, kun menen tuttujen kanssa lähikuppilaan kuunteleen jotain mustalaismusaa. Muuten sinnittelisin ehkä sisulla vielä huomisaamuun asti.
Oon kyllä tosi yllättynyt, että hiukset rasvoittuivat hitaammin kuin normaalisti. Tai sitten vain kuvittelen. Kuulostaa vaan jotenkin tosi pitkältä ajalta, ettei oo neljään päivään pessyt hiuksia. Illalla koitan sitten ehtiä vähän raportoida käsittelystä.

Ajattelin aikalailla samaa kaavaa kuin keskiviikkonakin: ruokalusikallinen soodaa hammasmukilliseen vettä, ja etikkaliuos samalla sekoitussuhteella. Lisäksi ajattelin, että keitän ehkä kamomillateetä (tai vihreää teetä, en oo vielä päättänyt) ja lisään siihen eilen ostamaani hunajaa. Hunajan pitäisi tehdä hyvää hiuksille, ja toki myös kamomillan (ja vihreän teen). Huuhtelen sitten hiukset vielä sillä teellä sitten. En niinkään tuoksun takia, vaan ihan vaikka testatakseni minkälaisen muutoksen se saa aikaan, jos minkäänlaista.