Joo. Meinasi tulla raja vastaan tuossa edellisen kirjoittelun kohdilla. Sittemmin olen nollannut tilanteen ja todennut, että pitää alkaa taas seurailemaan muutoksia vähän tarkemmin. Pesin tuhdilla soodaliuoksella ja aloitin alusta. Tästä päivästä alan kirjaamaan taas vähän tiuhemmin käsittelyjä.

Eilen pesin siis soodapesun, teelusikallinen soodaa kuumahkossa vedessä. Loraus etikkaa kylmässä vedessä huuhteluun. Hiukset ovat puhtaat sileät kiiltävät ja kaikkea kivaa. Sisareni, joka on kauneustuotteiden suurkuluttaja sanoi muutama päivä sitten, että hiukseni näyttävät ihan puhtailta pelkällä vesipesulla. Hyvä niin. Reaktio oli parempi kuin odotin, itse asiassa.

Olen nyt todennut, että pitää ehkä tihentää noita soodapesuja vähän. Uudessa asunnossani on varsin kinkkinen suihku (veden lämpötilan säätäminen on millimetreistä kiinni), joten se hankaloittaa hommaa suunnattomasti. Opetellaan taas. Ei se mitään.

Pitäisi taas kokeilla jotain ihanaa huuhtelua. Vaikka sitä kamomillasitruunahunajateejuttua, jos sillä saisi vähän vaaleaa highlightia hiuksiin, kun kesä on tulossa. Sillä sai hiukset myös ihanan kiiltäviksi ja pehmeiksi. Katotaan miten tytön (ja tukan) käy...