Tänään tein pelkän vesipesun. Ennen suihkua hieroin päänahan pikaisesti, että saan talin ja kuolleet ihosolut liikkeelle. Sitten menin tosi kuumaan suihkuun. Liian kuumaan oikeastaan. No pesin kuumalla vedellä hiukset hieromalla päänahkaa perusteellisesti. Viimeisen huuhtelun tein kylmällä vedellä. Suihkun jälkeen kylppäri oli kuin turkkilainen höyryhuone, heh. Pesujälki ei ole lainkaan hullumpaa. Pitää nyt vaan tarkkaan seurailla, että kuinka nopeasti hiukset menevät taas sietämättömän likaisiksi. Toivottavasti eivät kovin pikaisesti. Teen varmaan seuraavankin pesun pelkällä vedellä.

Mietin, että tekeekö muut tee- tai etikkahuuhteluita pelkän vesipesun yhteydessä... en muista.

Kohta kolme viikkoa takana jee. Eikä tämä edes ole ollut niin hirveää kuin olisin odottanut. Ok, tukka on ollut aika iljettävä välillä, mutta eipä tuo oo menoa haitannut. Tiukalla ponnarilla selviää oikeesti tosi hyvin, vaikka ois kuinka lehmännuolema pää.

Nyt vaan on viime päivinä tullut vähän kutinaa päänahkaan, en oikein tiedä mistä se johtuu. Ehkä pitää
vaan vähentää soodaa, tai en välttämättä ole huuhdellut sitä tarpeeksi hyvin pois. Mitään vaaleaa jauhetta ei ole kuitenkaan tietääkseni tippunut tukasta, joten mietityttää vähän..