Alan listaamaan noita otsikoita viikkoina ja päivinä, kun en enää pysy laskuissa mukana, jos listaan pelkkiä päiviä.

Soodapesusta on tänään kai kolme päivää aikaa. Hiukset oli ihanat pari päivää, kunnes rasvoittuivat tyvestä ja sinnittelin sisulla tähän päivään asti. Tavoitteena venyttää vesipesujenkin väliä, niin että suihkusta selviäisi useimmiten pelkän kropan kastelemalla (tai vaikka hiuksetkin kastelisi, niin ettei tarvitsisi joka kerta hieroa niin hurjasti sitä päänahkaa). Ja että hiukset olisi ihanat pidempiä aikoja kerralla. Pesutulos ei ollut ihan toivotunmukainen, mutta jatkan tähän malliin, kunnes päänahka tajuaa vähentää tuottamansa öljyn määrää taas. Ihan niin likaiseksi en olekaan tukkaani päästänyt pitkään aikaan, kuin mitä se on noissa aiemmin postaamissani ennen- ja jälkeen-kuvissa. Pitäisi ehkä tehdä se, mutta ehkä vasta ensi viikon jälkeen, kun on parit esitelmät tulossa ensi viikolla.

Hiusharjaa pitäisi pestä useammin, kun siihen tarttuu kaikki öljy- ja talimoska. Sitä olen pessyt ihan rehellisesti shampoollani (sillä luomulla, mikä jäi yli kun aloitin tämän soodakikkailun).

En ole vieläkään saanut ladattua kuvia nettiin. Se on hidasta, ja mulla on kiire ja muita huolia. Pahoittelen kovasti. Onhan tuolla aiemmissa posteissa edes jotain.