Kävin blogilistalla pitkästä aikaa. Mun blogi on noussu tilastoissa hurjasti! Tuhansia sijoja! Hämmentävää. Ja yksi tilaajakin löytyy :D

Sijoitus luetuimmat-listalla 339 (noussut sijalta 3098)
Tilaajia 1
Lukijoita viikossa 11
Kuumuus 0.0°

Onhan tuo noin 100 astetta kuumempi kuin oletin! Kiitos teille lukijoillekin. Jos muut touhuni kiinnostavat, niin lisään linkin piirustusblogiini tuonne sivupalkkiin. Olen tässä vähän miettinyt, että siirtäisinkö tämänkin tuonne blogit.fi:hin, kun trendikkäät ja tiedostavat ihmiset boikotoivat nykyään Alma Mediaa, enkä toki haluaisi olla pekkaa pahempi! Pitäis vaan saada sitten kaikki vanhat postaukset siirrettyä sinne. Ja no toisaalta tykkään tästä editorista enemmän. Katotaan nyt jaksanko vai en.

Sitten ihan vaan tukkapäivitystä sen verran, että eilen ei tullu kuumaa vettä ollenkaan kun boileri oli sammunut. Jäi tukka pesemättä, mutta yritin kyllä. Viileän veden alle ei vaan kauheasti huvittanut jäädä seisoskelemaan. Tänään hiukset on olleet kiinni koko päivän, enkä oikein tiedä missä kunnossa ovat. Ehkä hieman rasvaiset. Toivotaan, että sitä kuumaa vettä tulisi tänään vähän paremmin. Kyllä se boileri käytiin korjaamassa. Tällä viikolla on muutenkin hiukset tuntuneet tottelevan paljon paremmin. Oliskohan se oikea cocktail vihdoin löytynyt? :)