Takana vesipesu ja kamomilla-hunajateehuuhtelu. Teen haudutin viime yönä. Päivällä joskus suihkun yhteydessä pesin hiukset ja tein kamomillahuuhtelun. Ajattelin tehdä noita teehuuhteluita noin kerran viikossa, aina näin viikonloppuisin. Ensi viikonloppuna kokeilen varmaan vihreää teetä. Kuvia alla. Kuvat on otettu muutama tunti sitten illalla kun tulin kaupungilta, hiukset ovat olleet päivän saparoilla, ja olivat vähän kosteat vielä kuvia otettaesa (myös sateen takia), kuvia varten saparot avattu ja hiukset kammattu harvalla muovikammalla (löytyy aiempien postausten joukosta kuvista). Yleinen fiilis on, että näyttää puhtaammalta kuin tuntuu. Kuvat on siis samasta "kuvaussessiosta", eri valaistuksilla (lisäsin jälkimmäiseen valoa, kun meinasivat jäädä pimeiksi). Suuremmat versiot klikkaamalla.


6059881_0c00a6c71a_m.jpg

6059877_b4d79644bd_m.jpg


Yritin harjailla luonnonharjalla mahdollisimman huolellisesti kuvien oton jälkeen, ja käsilläkin tuli silitettyä ja siveltyä. Sitä samaa harmaata töhnää jää edelleen harjaan ja käsiin, kuin mistä valitin jo aiemmin. (Siis tuo silittely ja sively on normaaliharomista intensiivisempää, heh - puristin kasan hiuksia käteen ja sormien väliin ja vedin, levittääkseni tuota töhnää vähän latvoja kostuttamaan -> siksi kädetkin ovat töhnässä. Normaaliharomisella kädet pysyy ihan normipuhtaina, jos joku skeptikko älähtää.)

Tarvin uuden harjan. Tuo nykyinen soikeanmallinen on ihan turha. Se on liian pieni minun hiusmäärälleni, ja tuntuu, että sen harjakset ovat liian lyhyet.

Vähän kyllä arveluttaa, että kuinka ihana siirtymä tästä taas tulee. Tuolloin huhtikuussa oli helppoa kun ei ollut sosiaalista elämää koulun ulkopuolella - nyt on sen sijaan vähän riiusteluakin ilmassa!

Pyrin päivittelemään taas vähän tiheämmin, että pysyn itse kärryillä menosta. Kuviakin toivottavasti tulee vähän tiuhempaan. Palautetta ja vinkkejä otetaan edelleen vastaan ilolla.