Nyt olisi toiveissa aloittaa siirtymä ihan puhtaasti vesilinjalle. Lueskelin lisää innoitusta livejournalin no poo -yhteistöstä (linkki oikealla), ja sieltä lupailtiin inhaa klähmäisyyttä pitkäksi aikaa, kunnes lopulta se lähtee pois kun vain jaksaa odotella ja katsoa loppuun asti. Ajattelin silti, että hoidan hiuksiani kuitenkin satunnaisilla teehuuhteluilla. Ja joskus laimealla etikkaliuoksellakin. Jojobaöljyä tarpeen mukaan. Latvat ovat nyt aika huonossa kunnossa (kuten kuvasta näkyy), kun olen pessyt viime aikoina aika tiuhaan soodalla, joka kuivattaa, ja jota ei oikeastaan ole tarkoitettukaan pidemmän tähtäimen pesuaineeksi.

Koitan taas päivitellä tätä, kun blogiani on linkitelty vähän muuallakin, ja uusia lukijoitakin saattaa olla paikalla. Ilmoitelkaahan itsestänne aina välillä, ja kertokaa omista kokeiluista ja ongelmista. Monta päätä samasssa mietintämyssyssä toimii yleensä paremmin kuin vain se yksi.

Kummasti sitä aina rohkaistuu pimeämpinäkin hetkinä, kun vain vilkaisee noita huhtikuun lopun kuvia ja muistelee sitä pehmeyttä ja silkkisyyttä. Jospa siihen pääsisi vielä takaisin
.