Lisäilin kuvia vanhoihin postauksiin parin viime viikon ajalta. Eilen tein muistaakseni vesipesun. Hiukset eivät tunnu öljyisiltä, mutta vähän vahamaisilta kyllä. Talia on siis hiuksissa. Jojobaa en ole käyttänyt vähään aikaan lainkaan hiuksiin (kosteusvoiteena olen kyllä käyttänyt sitä).

Huomenna tulee kai 8 päivää edellisestä soodapesusta. Pakko tehdä soodapesu illalla, kun tiistaina on esitelmä, ja pitää näyttää "professionalilta", niin aattelin ihan sen takia pestä. Muuten ei ois niin väliä. Hiukset on viime aikoina ollu pienin mun huolista. Siksi päivityksiäkin on tullut harvakseltaan.

Vähän turhauttaa kuitenkin. Hiukset eivät näytä likaisilta, muuten kuin vastaharjattuna. Jospa tämä tästä helpottuisi. Tuo 27.4. otettu kuva kuitenkin rohkaisee. Siinä kuvastakin näkee, että hiukset on kauniit ja hyväkuntoiset. Ainakin omasta mielestä.

Allaolevassa kuvassa on hiustenhoitoarsenaalini: kaksi harjaa (luonnonharjas ja metalliharjas), kaksi kampaa (tiheä puinen, harva muovinen), hiussuka (hiuspohjan stimuloimista varten), ruokasooda, omenaviinietikka, rooibos-tee, kamomillatee ja jojobaöljy. Puukammassa näkyy kuvassa ihanaa harmaata talimöhnää, joka ei edes näy "luonnossa". Valokuva paljastaa mielenkiintoisia asioita.

4818963_3c7804bafd.jpg