Tein siis tänään soodapesun ja etikkahuuhtelun saadakseni oliiviöljyn jämät pois päästä. Annoin hiusten kuivua melkein kokonaan ja laitoin sitä jojobaöljyä hiuksiini, ihan vähän, ehkä puoli teelusikallista. Levitin öljyn ensin kämmeniini ja sitten haroin sen hiuksiini ja levitin vielä kammalla. Sitten lähdin käymään yliopistolla ja sain niskaani tuhdin sadekuuron ja hiukset kastuivat uudelleen, mutta eivät ihan läpimäriksi. Samalla matkalla kävin kaupassa ja sieltä kotiin tultuani aloin tutkailemaan että miltäs se tukka tänään näyttää. Hiukset olivat koko reissun ajan ponnarilla.
Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja hyväkuntoisilta. Jojobaöljy on imeytynyt melkein kokonaan, mutta hiukset eivät ole häiritsevän öljyiset. Sen sijaan volyymiä riittää kyllä. Tukallani on aina ollut paha tapa mennä ihan päätä myöten, oli se sitten likainen tai vasta (shampoolla) pesty, mutta nyt näyttää ihan eriltä. Vähän kun pöyhii, niin hiukset jää ilmaviksi. Hyvä niin!

Joka tapauksessa tuntuu, että hiukset ovat aika kuivat ja tuo jojobaöljy vaikuttaa tarpeelliselta ostokselta. Hämmentää vaan kun se ei imeydy.. Tai sitten hiuksissani on vielä oliiviöljynkin jämiä. Linkkilistani uusi tulokas, chevvyn shampooton blogi, kertoi että rypsiöljy on ainakin hurjan hankala saada hiuksista pois.